2 فیله تیلاپیا ، به طول 2 قطعه 360 گرم برش داده شده است
1 نمک نمک [اختیاری] 0.2 گرم
فلفل دلمه ای برای طعم دادن [اختیاری]
2 قاشق غذاخوری آرد سفید (تمام هدف) 16 گرم
اندازه 1 تخم بزرگ است
2 قاشق غذاخوری نان 16 گرم
1 قاشق غذاخوری روغن زیتون 15 میلی لیتر
1/2 لیمو ، برش در چهارم [اختیاری] 60 گرم
قبل از اینکه تو شروع کنی
صفحات سروی را در کمترین حالت در فر نگه دارید تا در هنگام خدمت گرم شوند.

ماهی سوخاری شده

طرز تهیه فیله ماهی سوخاری شده:
فیله های ماهی را خشک کنید و سپس هر فیله را به طول 2 قطعه برش دهید (از آنجا که فیله به ضخامت ناهموار است ، این عمل پخت یکنواخت را تضمین می کند). ادویه زدن با نمک و فلفل.
3 ظرف کم عمق آماده کنید: یکی برای آرد ، دیگری برای تخم مرغ و دیگری برای خرده نان. تخم مرغ را به آرامی ضرب کنید. یک قطعه ماهی را در همان زمان فرو کنید ، ابتدا در آرد ، سپس در تخم مرغ. بگذارید تخم مرغ اضافی قبل از پوشاندن ماهی در خرده نان ها خاموش شود. ماهی را چرخانده و هر دو طرف را با خرده نان بپوشانید.
روغن را در یک ماهیتابه روی حرارت متوسط ​​گرم کنید. ماهی را از هر طرف 3-5 دقیقه صاف کنید ، تا زمانی که پوشش خرده نان به رنگ طلایی شود. نمک و فلفل را اضافه کنید تا مزه دار شود. روی صفحات گرم شده با چهارم لیمون اختیاری در طرف آن سرو کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین وبلاگ ها

آخرین جستجو ها