مواد لازم:
2 قاشق غذاخوری روغن زیتون
1 پیاز خمیر
1 هویج بزرگ پوست کنده و تفت داده می شود
1/2 فنجان کرفس ریز خرد شده
4 سیر میخک سیر خرد شده
2 فنجان ژامبون پخته خرد شده
1 1/2 کوارتز (1 1/2 لیتر) مرغ یا مایع مرغ (می توانید از گوشت گاو استفاده کنید)
2 برگ برگ (یا 1 قاشق غذاخوری آویشن خرد شده تازه)
3 قاشق غذاخوری جعفری برگ تازه تخت خرد شده
4 قوطی (15 اونس) قوطی لوبیا سفید (لوبیای کانلی) - بدون نمکی اضافه شده ، شستشو و تخلیه
1/2 قاشق چایخوری فلفل سیاه
در صورت نیاز نمک نمک

سوپ لوبیا و ژامبون خرد شده
طرز تهیه سوپ لوبیا و ژامبون خرد شده:
در یک قابلمه بزرگ یا قابلمه بزرگ روغن را روی حرارت متوسط گرم کنید. پیاز ، هویج و کرفس را اضافه کنید. بپزید تا پیازها نرم شوند (5 دقیقه). سیر را تا زمانی که معطر شود (30 ثانیه - 1 دقیقه) صاف کنید.
ژامبون را اضافه کرده و به مدت 2 دقیقه دیگر بپزید ، سپس در انبار ریخته اید. برگهای خلیج (یا آویشن) و جعفری را اضافه کنید. به جوش بیاورید ، گرما را کم کنید و 5 دقیقه بجوشانید تا همه طعم ها را با هم ترکیب کنید.
در لوبیا ها را هم بزنید و با فلفل هم بزنید. بگذارید به مدت 2 دقیقه بجوش آید ، در صورت وم تست چشیدن و فصل را با نمک حل کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها