شما هرگز نمی توانید با یک دستور تهیه کیک وانیلی ساده اشتباه کنید. هر بار که مورد توجه مردم قرار می گیرد ، ساختن آن ساده تر نیست و به شما امکان می دهد با دکوراسیون خلاقیت پیدا کنید. آن را به آرامی با شکر یخ گرد و غبار کنید ، یک کره ی کره را شلاق بزنید یا حتی می توانید کیک را به صورت افقی خرد کنید و ساندویچ آن را به همراه مربا برای یک انتخاب ساده در یک اسفنج ویکتوریا برگردانید. خوشمزه - لذیذ.


مواد لازم جهت تهیه کیک ساده:
175 گرم (6oz) مارگارین یا کره نرم شده
175 گرم (6oz) شکر کاستور
3 تخم بزرگ
175 گرم (6oz) آرد تقویت کننده ، الک شده
پودر بیکینگ 1 عدد
عصاره وانیل 1 عدد
کمی نمک

طرز تهیه کیک ساده:
فر را تا 180 درجه سانتیگراد گرم کنید (علامت گاز 4). یک قلع گرد 18 سانتی متری (7 اینچ) را با کمی کره یا مارگارین اضافی چرب کنید و یک تکه کاغذ روغنی یا یک پوستک پخت نچسب را بریزید تا پایه قلع قرار بگیرد.
تمام مواد را درون یک کاسه بزرگ مخلوط کنید و با یک قاشق چوبی یا یک میکسر دستی به مدت 1 دقیقه یا تا زمانی که فقط ترکیب شود ضرب کنید. ضرب و شتم خمیر بیش از حد مهم نیست - فقط به اندازه کافی طولانی برای صاف کردن آن.
مخلوط را داخل قلع بریزید یا قاشق را بریزید ، قسمت بالا را صاف کنید و در قفسه میانی فر حدود 45-50 دقیقه بپزید. کیک زمانی پخته می شود که به خوبی طلایی و طلایی شود. قسمت بالای آن باید به عقب برگردد و به آرامی با نوک انگشت لمس کنید. آزمایش دیگر ، قرار دادن یک سیخ کش در مرکز کیک است - باید تمیز بیرون بیاید.
بگذارید کیک به مدت 5 دقیقه در قلع بنشیند ، سپس به آرامی یک چاقوی اطراف لبه را اجرا کنید و کیک را روی یک قفسه سیمی بچرخانید تا خنک شود. گرد و غبار شده را با شکر یخ زده سرو کنید.
نکته
اگر ایده پختن وسوسه انگیز اما کمی ترسناک است ، این کیک مناسب برای شما است. این بی نهایت متغیر و ساخت آن بسیار آسان است. نگران نباشید ، همه مواد تشکیل دهنده را در یک کاسه قرار دهید و تا زمانی که ترکیب شود ، ضرب کنید. می توانید آن را با یک قاشق چوبی ، یک میکسر برقی دستی یا با استفاده از عمل پالس یک پردازنده مواد غذایی مخلوط کنید.

نکته 2
استفاده از مارگارین به جای کره برای این کیک بسیار مفید عمل می کند و باعث می شود زمان و زمان کافی برای نرم شدن کره قبل از شروع کار صرفه جویی کنید. قبل از 40 دقیقه وسوسه نشوید که اجاق گاز را باز کنید - پشیمان خواهید شد. کیک را درون یک ظرف هوایی قرار داده و تا 2 روز قابل نگهداری است.
 


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها