مربا معمولاً در فصل تابستان ساخته می شود اما همیشه می توانید برای پیچ و تاب حرکت کنید. این مربای منحصر به فرد ساخته شده از هویج ، که در زمستان ها وجود دارد را امتحان کنید. این مربای خانگی سریع و آسان است. هویج جم یک روش عالی برای حفظ هفته های هویج است. برای همراه داشتن نان نان یا نان ساده برای صرف صبحانه مناسب است. همچنین می توانید آن را در جعبه های ناهار بچه های خود بسته بندی کنید ، یا آن را برای پیک نیک و سفرهای جاده ای حمل کنید. این مربا توسط بزرگسالان و بچه ها به طور یکسان تسکین می یابد. لذت بردن!

مواد تشکیل دهنده مربای هویج

4 هویج
1/2 قاشق چایخوری سیر لیمو
1/2 قاشق چای خوری دارچین
1 قاشق غذاخوری آب لیمو
2 فنجان شکر

طرز تهیه مربای هویج

طرز تهیه مربای هویج
مرحله 1
نیمی از هویج را پوست گرفته و رنده کنید. یک قابلمه بزرگ را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید و هویج رنده شده را در آب آن قرار دهید تا نرم شود. گرما را خاموش کنید ، آب اضافی آن را تخلیه کنید و بگذارید هویج آب پز سرد شود. سپس هویج آب پز را درون پوره مخلوط کرده و آن را در یک کاسه نگه دارید.

گام 2
در ضمن هویج های باقی مانده را پوست گرفته و خرد کنید.

مرحله 3
تابه را روی حرارت متوسط ​​قرار دهید. هویج خرد شده ، هویج پوره شده ، شکر ، پودر دارچین ، آب لیمو و پوست لیمو را اضافه کرده و خوب مخلوط کنید. این مخلوط را برای حدود 12-15 دقیقه بپزید تا به اندازه کافی غلیظ شود.

مرحله 4
می توانید با قرار دادن مقداری از آن در یک صفحه ، قوام مخلوط را بررسی کنید. اگر غلیظ و به اندازه کافی سازگار باشد ، مربا آماده است. گرما را خاموش کنید و بگذارید مربا خنک شود. آن را در یک شیشه شیشه ای ذخیره کرده و یخچال کنید.


مشخصات

آخرین ارسال ها

آخرین جستجو ها